Wordt het tijd dat de hoefsmid langskomt dan kunt u bellen of appen naar tel.nummer 06-53796841.

Staat de smid “onder een paard” dan neemt hij zijn telefoon niet op, probeer het dan later nog een keer.
Omdat er veel klanten zijn die vooraf afspreken dat hun paard/pony om een bepaald aantal weken ingepland wordt, staat de agenda al grotendeels vast. Houdt u er rekening mee dat u ruim op tijd belt (bij voorkeur minimaal twee weken tevoren) voor het maken van een afspraak.


Houdt u er bij het maken van een afspraak rekening mee dat er enkel een richttijd kan worden gegeven. Hoe lang het bekappen/beslaan/behandelen van een paard duurt hangt af van vele omstandigheden waardoor het niet mogelijk is een strak tijdsschema te volgen. Wij vragen uw begrip hiervoor.
Voor het geval de smid erg verlaat is, is het praktisch als u bij het maken van een afspraak uw (mobiele) telefoonnummer doorgeeft. Wij kunnen u dan middels een telefoontje op de hoogte stellen als een afgesproken richttijd zeker niet gehaald kan worden.
Wij zijn gewend bij orthopedische problemen in overleg met dierenarts en/of fysiotherapeut te werken. Eventuele kosten van de betreffende dierenarts/fysiotherapeut komen voor uw eigen rekening.
Echter, wij rekenen geen extra kosten voor overleg met een (aanwezige) dierenarts/fysiotherapeut.

Eventuele röntgenfoto's die van belang zijn krijgen wij graag tijdig voor het behandelen/beslaan van uw paard door uw dierenarts per email toegezonden.

Leest u voor maken van een afspraak de van toepassing zijnde algemene voorwaarden door die onze hoefsmederij hanteert. Onderaan al onze webpagina's staat een link naar onze algemene voorwaarden.